Op zoek naar een leuke rijschool in Emmen die voldoet aan de laatste eisen? Lessen met een persoonlijke aanpak? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Lessen bij verkeersschool Tent uit Emmen

We hanteren de rijprocedure van het CBR. Op een instructiekaart houden we nauwkeurig bij wat je vorderingen zijn. Om te weten hoe ver je bent, kun je een tussentijdse toets aanvragen.

Tussentijdse toets

De Tussentijdse toets is een proefexamen met een examinator van het CBR. Je rijdt -net als bij een examen- 35 à 40 minuten, maar hiervoor kun je niet zakken of slagen. Na afloop bespreekt de examinator hoe je gereden hebt en adviseert je over onderdelen die je nog niet goed genoeg onder de knie hebt. Hieraan wordt bij de volgende lessen extra aandacht besteed. Als je de bijzondere verrichtingen goed hebt gedaan, krijg je hiervoor vrijstelling bij het CBR examen.

Gratis theorieles op locatie

Wij beschikken over een eigen leslocatie. Het volgen van theorielessen is gratis als je bij ons de praktijklessen volgt. Theorielessen vinden plaats op woensdag alleen in de even weken van 19.00-21.00 uur.

Tarieven

De kosten van een losse rijles bedragen € 55,- per 60 minuten.
Overige tarieven:

CBR praktijkexamen ‘Auto’ € 250,- *
Faalangst examen € 300,- *
CBR tussentijdse toets € 250,- *
CBR Herexamen € 250,- *
BNOR examen € 300,- *
CBR theorie examen € 41,00- (op eigen gelegenheid!)
Theoriepakket € 49,95
Theorielessen auto Gratis! (iedere woensdag van 19:00 tot 21:00 uur)

* Inclusief gebruik van met 1 rijles lesauto tijdens het examen.

Geïnteresseerd in lessen bij onze rijschool?

Wij zijn bereikbaar op info@verkeersschooltent.nl of per telefoon op 0591 – 633 455. Je kunt je ook direct aanmelden via deze website.