Bent je niet helemaal zeker meer in het verkeer? Of heb je door omstandigheden een tijd niet meer gereden? Wij helpen je graag weer op weg.

Opfriscursussen

Het komt regelmatig voor dat door een veranderingen of omstandigheden binnen het gezin het toch weer erg zinvol is dat de ander toch achter het stuur stapt. Wij bieden een opfriscursus aan om het gevoel van rijden weer terug te krijgen. In de meeste gevallen kan dit door slechts een paar lessen te nemen. Je wordt weer helemaal klaargestoomd voor deelname aan het verkeer. Ook lessen in eigen auto behoort tot de mogelijkheden.

Aantal lessen

Een opfriscursus bestaat uit 5 rijlessen. In overleg bepalen we of dit voldoende is.

Gratis theorieles

Wil je je theoretische kennis opfrissen? Het volgen van theorielessen is gratis in combinatie met praktijklessen. Wij beschikken over een eigen leslokaal met professionele docenten. De theorielessen vinden iedere woensdag plaats van 19:00 tot 21:00 uur.

Tarieven

Een opfriscursus van 5 rijlessen kost € 265,-. Losse lessen, vol uur € 55,-.

Geïnteresseerd in onze opfriscursussen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op info@verkeersschooltent.nl of per telefoon op 0591 – 633 455. Op onze website kun je je ook direct aanmelden.